Graffiti Workshop

500+ Klantbeoordelingen 9.5 / 10

Vanaf 25,- p.p.

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

10 – 1000 personen

1.5 uur

Scheveningen

Buiten

Nederland

Altijd al gedroomd om een graffiti artiest te zijn, maar nooit de kans gehad vanwege de regels? Bij Fonk Beach in Scheveningen kun je legaal je creativiteit de vrije loop laten tijdens onze Graffiti Workshop! Dit is het meest creatieve uitje van dit moment, perfect voor iedereen die zich wil uitleven met spuitbussen.

Wat kun je verwachten van de Graffiti Workshop?

De workshop begint met een schetsfase, waar je je ideeën op papier zet. Onze deskundige begeleiders geven een demonstratie met basis tips en tricks, zodat je eenvoudig je schets kunt omzetten naar een echt graffiti ontwerp. In slechts 2 uur tijd leer je de kneepjes van het vak en creëer je een kunstwerk waar je trots op kunt zijn.

Contact opnemen

Onze Prijzen

Groepen vanaf 10 personen:

€ 30,- p.p.

Groep vanaf 25 personen

€ 27,50 p.p.

Groep vanaf 50 personen

€ 25,- p.p.

Onderdelen Graffiti Workshop:

 • Ontvangst
 • Introductie instructeur
 • Schetsen & Sjablonen maken
 • Aan de slag!

Voorbeeld programma:

14:00 – 14:30

Ontvangst bij Fonk

14:30 – 15:30

Graffiti spuiten!

15:30 – 15:45

Korte pauze

15-45 – 16:45

Aanvang deel 2 van Graffiti Workshops

Optioneel:

17:00

Afsluitende borrel of diner

18:00

Diner

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Unieke ervaringen

Wat hebben wij genoten van de powerboat. Nooit gedacht dat ik zo iets zou gaan doen. Power kiten was ook een unieke ervaring. Duidelijke uitleg door het personeel waardoor iedereen het toch wel een beetje kon op het einde. Wij hebben vooral veel plezier gehad en daarvoor wil ik jullie bedanken.

Soufiane Haiji

Lasergamen krijgt 5 ⭐

Lasergamen was hartstikke cool! Je word in de sfeer gebracht door de perfecte locatie, passende outfits en een realistisch aanvoelend geweer met diverse mogelijkheden en verschillende spellen. Onze host Robin heeft veel ervaring met dit spel en dat blijkt in de duidelijke van de apparatuur. 5 sterren sowieso!

Timo de Vierde

Cocktails & Mocktails 🍹

Wij hebben de cocktailworkshop gedaan. Echt super naar ons zin gehad! Cocktails maken met de uitleg van Rogier was appeltje eitje. Sommige van ons team drinken geen alcohol en daar waren ook alternatieven voor, dat vonden wij prettig.

Zoe Theuns

Leuke teambuilding middag! 💥

Ontzettend leuke teambuilding middag gehad met bedrijfsuitjescheveningen.nl De ene helft van ons team ging Robinsonnen en de andere helft heeft een Yogaworkshop gevolgd. Fijne communicatie met de begeleiders en lekker gegeten in strandtent Fonk. Wij komen volgend jaar weer 2 activiteiten boeken!

Mitchell Dubbelmann

Wat een ervaring

Expeditie robinson met je team spelen is geen bedrijfsuitje MAAR EEN ERVARING! super mooi versierd, diverse leuken spellen waarin je moet samenwerken en 1 winnaar. Wij vonden het echt leuk, het winnende team kreeg ook een beker en deze staat nu mooi in de vergaderkamer. Mocht je een leuk bedrijfsuitje willen doen zal ik Robinson aanraden!

Julia Steunenberg

Teambuilding gevoel 🫂

Ik heb een gevoel van teambuilding met mijn collega’s gehad tijdens ons uitje. Leuke activiteiten en een goede planning hebben hiervoor gezorgd. Het diner bij Buena Vista was ook goed geregeld, wij konden na de activiteiten gelijk aan tafel. Groetjes Danielle.

Danielle Berg

Maak je dag compleet met een arrangement

 • Duur: 1,5 uur
 • 10 - 100 personen
 • Scheveningen
 • Duur: 2 uur
 • 8 – 100 personen
 • Scheveningen
 • Duur: 1,5 uur
 • 10 - 100 personen
 • Scheveningen
 • Duur: 1 uur
 • 10 – 200 personen
 • Scheveningen
 • Duur: 1 uur / 2 uur
 • 10 - 100 personen
 • Scheveningen

Veelgestelde vragen over deze activiteit

 • Wat houdt de Graffiti Workshop in?

  De Graffiti Workshop bij Fonk Beach biedt je de kans om legaal graffiti te spuiten. Je begint met een schets en onder begeleiding van deskundigen zet je deze om in een graffiti kunstwerk.

 • Hoe lang duurt de workshop?

  De workshop duurt ongeveer 2 uur.

 • Is de workshop geschikt voor kinderen?

  Ja, de workshop is perfect voor kinderfeestjes. Kinderen kunnen veilig en legaal hun creativiteit uiten.

 • Kun je de workshop combineren met eten en drinken?

  Ja, je kunt de workshop combineren met een lunch, diner, drankarrangement of barbecue op het strand.

Perfecte locatie en teambuilding

De workshop vindt plaats op het strand voor onze beach club, een ideale omgeving om inspiratie op te doen en te genieten van de buitenlucht. Of je nu alleen aan je eigen kunstwerk werkt of met een groep samen aan één groot project, de Graffiti Workshop is perfect voor teambuilding. Samen met familie, vrienden of collega’s maak je als echte professionals prachtige wandtekeningen en unieke kunstwerken.

Combineer met eten en drinken

Maak je dag compleet door de Graffiti Workshop te combineren met eten en drinken. Tijdens de workshop kunnen de deelnemers zich vermaken op het strand en genieten van een heerlijk drankje. Je kunt kiezen uit diverse arrangementen zoals een drankarrangement, lunch, diner of een barbecue. Heb je speciale wensen of kinderen met allergieën? Geen probleem, wij houden er rekening mee en maken afspraken op maat. Met deze combinatie ben je verzekerd van een goedgevulde en leuke dag.

Graffiti Kinderfeestje

De Graffiti Workshop is ook ideaal voor kinderfeestjes. Kinderen kunnen zich uitleven op doeken zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over een rommelig huis. Bovendien biedt deze workshop een veilige en legale manier voor kinderen om hun creativiteit te uiten. Dit maakt het een perfect en spannend uitje voor ieder kinderfeestje.

Geschikt voor alle leeftijden

Hoewel de Graffiti Workshop geweldig is voor kinderen, is het ook een geschikt uitje voor alle leeftijden. Het is een populaire activiteit voor families en vriendengroepen. Volwassenen kunnen net zo goed hun creativiteit kwijt en het is een uitstekende manier om stress te verminderen en helemaal te ontspannen. De serene strandomgeving draagt bij aan een optimale rustervaring terwijl je creatief bezig bent.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze Graffiti Workshop? Of wil je meerdere activiteiten combineren? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag met vrienden, familie of collega’s.

Bij Fonk Beach zorgen we ervoor dat jouw creatieve uitje een blijvende herinnering wordt.