Beach Escape

500+ Klantbeoordelingen 9.5 / 10

Vanaf 17,50 p.p.

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

10 – 100 personen

1,5 uur

Scheveningen

Binnen in de strandtent

Nederland

Ben je een fan van escape rooms en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ontdek Beach Escape bij Fonk Beach in Scheveningen, waar je een unieke draai aan het traditionele escape room-concept beleeft, met het prachtige uitzicht over de Noordzee als decor. Laat je meeslepen in een avontuur vol schatten en mysterie!

Hoe werkt Beach Escape Scheveningen?

Welkom bij ons spannende Beach Escape spel met een piratenthema! Teams wagen zich aan brein brekende puzzels, teambuilding uitdagingen en avonturen om de schatkist van de legendarische piratenkapitein te openen. Dit spel vindt plaats op het prachtige strand van Scheveningen voor Fonk Beach.

De missie

De missie is om kostbare aanwijzingen te verzamelen, raadsels te kraken en uitdagende proeven te voltooien om punten en goudstukken te verdienen. Elke opdracht brengt hen dichter bij het ultieme doel: het openen van de vergrendelde piratenkist, bewaakt door een cijferslot

Dit willen wij doen!

Onze Prijzen

Vanaf 10 personen

€ 25,- p.p.

Vanaf 25 personen

€ 22,50 p.p.

Vanaf 50 personen

€ 20,- p.p.

Vanaf 100 personen

€ 17,50 p.p.

Meer dan 100 personen?

Vraag een offerte aan!

Onderdelen Beach Escape:

 • Puzzels en breinkrakers oplossen
 • 1,5 uur gegarandeerd plezier

Voorbeeld programma:

13:00 – 13:30

Ontvangst bij Fonk

13:30 – 14:30

Starten met de Beach Escape

14:30 – 14:45

Even pauze

14:45 – 15:45

Verder met de Beach Escape

15:15 – 16:00

Prijsuitreiking + afsluiting programma

Optioneel

16:00

Aansluitend borreluurtje (optioneel)

17:00

Aanvang BBQ/diner/buffet (optioneel)

18:00

Einde programma

Vrijblijvende Offerte aanvragen

Unieke ervaringen

Wat hebben wij genoten van de powerboat. Nooit gedacht dat ik zo iets zou gaan doen. Power kiten was ook een unieke ervaring. Duidelijke uitleg door het personeel waardoor iedereen het toch wel een beetje kon op het einde. Wij hebben vooral veel plezier gehad en daarvoor wil ik jullie bedanken.

Soufiane Haiji

Lasergamen krijgt 5 ⭐

Lasergamen was hartstikke cool! Je word in de sfeer gebracht door de perfecte locatie, passende outfits en een realistisch aanvoelend geweer met diverse mogelijkheden en verschillende spellen. Onze host Robin heeft veel ervaring met dit spel en dat blijkt in de duidelijke van de apparatuur. 5 sterren sowieso!

Timo de Vierde

Cocktails & Mocktails 🍹

Wij hebben de cocktailworkshop gedaan. Echt super naar ons zin gehad! Cocktails maken met de uitleg van Rogier was appeltje eitje. Sommige van ons team drinken geen alcohol en daar waren ook alternatieven voor, dat vonden wij prettig.

Zoe Theuns

Leuke teambuilding middag! 💥

Ontzettend leuke teambuilding middag gehad met bedrijfsuitjescheveningen.nl De ene helft van ons team ging Robinsonnen en de andere helft heeft een Yogaworkshop gevolgd. Fijne communicatie met de begeleiders en lekker gegeten in strandtent Fonk. Wij komen volgend jaar weer 2 activiteiten boeken!

Mitchell Dubbelmann

Wat een ervaring

Expeditie robinson met je team spelen is geen bedrijfsuitje MAAR EEN ERVARING! super mooi versierd, diverse leuken spellen waarin je moet samenwerken en 1 winnaar. Wij vonden het echt leuk, het winnende team kreeg ook een beker en deze staat nu mooi in de vergaderkamer. Mocht je een leuk bedrijfsuitje willen doen zal ik Robinson aanraden!

Julia Steunenberg

Teambuilding gevoel 🫂

Ik heb een gevoel van teambuilding met mijn collega’s gehad tijdens ons uitje. Leuke activiteiten en een goede planning hebben hiervoor gezorgd. Het diner bij Buena Vista was ook goed geregeld, wij konden na de activiteiten gelijk aan tafel. Groetjes Danielle.

Danielle Berg

Maak je dag compleet met een arrangement

 • Duur: 1.5 uur
 • 10 – 1000 personen
 • Scheveningen
 • Duur: 2 uur
 • 8 – 100 personen
 • Scheveningen
 • Duur: 1,5 uur
 • 10 - 100 personen
 • Scheveningen
 • Duur: 1 uur
 • 10 – 200 personen
 • Scheveningen
 • Duur: 1 uur / 2 uur
 • 10 - 100 personen
 • Scheveningen

Veelgestelde vragen over deze activiteit

 • Wat is Beach Escape?

  Beach Escape is een escape room-ervaring met een piratenthema op het strand van Scheveningen. Teams lossen puzzels en uitdagingen op om een vergrendelde piratenkist te openen.

 • Hoe lang duurt het spel?

  Het spel duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van hoe snel de teams de uitdagingen voltooien.

 • Is Beach Escape geschikt voor teambuilding?

  Ja, Beach Escape is ideaal voor teambuilding. Het vereist samenwerking, communicatie en creatieve oplossingen om de uitdagingen te overwinnen.

 • Kan de activiteit gecombineerd worden met eten en drinken?

  Ja, je kunt de Beach Escape combineren met een borrel, lunch, diner of barbecue bij een strandpaviljoen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De beloning

Het hoogtepunt van Beach Escape is het openen van de mythische piratenkist. Teams die slim en vastberaden te werk zijn gegaan, ontdekken de juiste combinatie van cijfers en openen de kist, wat hen beloont met de winst van het spel.

Het uitje voor kinderfeestjes

Beach escape is een erg leuke activiteit voor een kinderfeestje in Scheveningen Waarom? Wij hebben ook een speciale kinderversie die net wat makkelijker is voor de kids. Het gaat uiteraard allemaal de ervaring en het thema wat het voor kinderen geweldig maakt. Een piraten thema is nog steeds erg populair voor een feestje. Het team die de schatkist open kan maken wint uiteindelijk een leuke prijs.

Sluit de Beach Escape Game af met een gezellige borrel of diner

Wil je van deze originele escape room-variant een volledige dag vol plezier maken? Sluit de dag af bij een gezellig strandpaviljoen. Laat de opgebouwde spanning en opwinding van de Escape game wegebben terwijl je geniet van een heerlijk diner bij Fonk

Meer Weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor een horeca arrangement te bespreken. Bij Fonk Beach zorgen we ervoor dat jouw dag vol avontuur en teambuilding onvergetelijk wordt. Ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden en maak van jouw Beach Escape een dag om nooit te vergeten.