Trouwen aan het strand

Reserveren

De mooiste dag van je leven op een prachtige locatie

De mooiste dag van je leven verdient een prachtige setting, en wat is er romantischer dan trouwen aan het strand? Met het geluid van de golven op de achtergrond en het zand tussen je tenen, biedt een huwelijk op het strand een romantische en betoverende ambiance. Of je nu zoekt naar een intieme ceremonie bij zonsondergang of een groots feest met uitzicht op de zee, een strandbruiloft zorgt voor onvergetelijke herinneringen die een leven lang meegaan. Bij Fonk Beach creëren we graag de ideale ambiance voor deze bijzondere dag.

In dé leukste Beach Club van Scheveningen

Van een intieme bruiloft tot een groots trouwfeest

Van een intieme beach wedding met een select groepje mensen, tot een uitgebreid trouwfeest met al je familie en vrienden. Fonk Beach is de perfecte locatie voor jouw droombruiloft. Met onze sfeervolle strandtent als achtergrond en het prachtige Scheveningse strand als decor, bieden wij een romantische en onvergetelijke setting voor elke bruiloft. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie bij zonsondergang of een spectaculair feest onder de sterren, wij zorgen ervoor dat jouw trouwdag precies zo wordt als je altijd hebt gedroomd. Laat ons je helpen om van je huwelijksdag een onvergetelijk moment te maken waar je nog lang met liefde en plezier aan zult terugdenken.

Uitje

Escape the beach

Lees Meer

Uitje

Graffiti Workshop

Lees Meer

Uitje

Piemels Pimpen

Lees Meer

Uitje

Escape Box

Lees Meer

Uitje

Yoga

Lees Meer

Uitje

Zandsculpturen

Lees Meer

Uitje

Cocktailworkshop

Lees Meer

Uitje

Powerkiten

Lees Meer

Uitje

Bubble Voetbal

Lees Meer

Uitje

Beachvolleybal

Lees Meer

Trouwen aan het strand bij Fonk Beach

Een goede voorbereiding is ontzettend belangrijk, en daarom ben je bij Fonk Beach aan het juiste adres. Ons ervaren team staat klaar om jullie te begeleiden bij elke stap van het planningsproces. Van het kiezen van de perfecte locatie tot het samenstellen van het ideale menu. We begrijpen hoe belangrijk jullie trouwdag is en streven ernaar om elk detail tot in de puntjes te verzorgen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie speciale dag. Laat ons jullie helpen om van jullie strandbruiloft een onvergetelijke ervaring te maken!

trouwen aan het strand

Wat wij kunnen verzorgen:

  • Een prachtige trouwlocatie aan het strand, met een buitengewoon uitzicht
  • Een ruim opgezette ruimte waar kan worden nagesproken en worden geborreld
  • Professionele catering met een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten en drankjes
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het plannen en organiseren van jullie bruiloft
  • Mogelijkheid tot het regelen van entertainment en andere arrangementen

Een bruiloft op maat, wij helpen je graag

Een bruiloft is een bijzondere dag, en absoluut geen ‘one-size-fits-all’ gebeurtenis. Bij Fonk Beach begrijpen we dat elke bruiloft uniek is en we streven ernaar om jouw droombruiloft werkelijkheid te maken. We luisteren naar je wens, zoeken aandachtig mee naar eventuele toevoegingen, en vertellen je graag meer over de mogelijkheden op het gebied van aankleding en decoratie. Ons ervaren team staat klaar om jullie te adviseren en te begeleiden bij het plannen en organiseren van jullie perfecte dag, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van een onvergetelijke bruiloft bij Fonk Beach.

Trouwen op het strand? Vraag meer informatie aan

Fonk Beach is een unieke locatie voor de mooiste dag van jullie leven. We vertellen je dan ook graag meer over de mogelijkheden voor een romantische strandbruiloft bij ons. Of je nu droomt van een intieme ceremonie met je blote voeten in het zand of een spetterend feest met uitzicht op de zee, wij staan klaar om jullie wensen te vervullen en jullie te helpen bij het plannen van jullie perfecte dag.

Een romantische sfeer, prachtig uitzicht, stralende zon, goed eten en bovendien een goed gezelschap. Fonk Beach is de perfecte setting voor een onvergetelijke dag waar jullie het ja-woord geven. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. We helpen je graag!