Ontbijten Scheveningen

Reserveren

Start je dag goed bij Fonk Beach!

Wil je de dag fris en vol goede moed beginnen? Bij Fonk Beach geniet je van een heerlijk ontbijt met een indrukwekkend uitzicht over het strand van Scheveningen. Met verrassende ontbijtgerechten ervaar je het ultieme strandgevoel samen, met het hele gezin of gewoon lekker in je eentje. Voel je direct thuis en proef de smaken van onze gastvrijheid en lekkere ontbijtgerechten.

Menukaart

Iets te vieren?

Begin de dag in Scheveningen

Geniet van een welverdiende kop koffie en een uitgebreid ontbijt in ons sfeervolle strandrestaurant. Van luxe broodjes tot yoghurt met vers fruit en van een cappuccino tot jus d’orange, ontbijten in Scheveningen is altijd de moeite waard.

Of je nu de dag wilt starten met een stevig ontbijt voordat je het strand gaat verkennen of gewoon rustig wilt genieten van een ontspannen ochtend aan zee, ons restaurant staat voor je klaar om je dag perfect te beginnen. Kom langs en ervaar zelf de heerlijke ontbijtmogelijkheden die Scheveningen te bieden heeft!

Uitje

Escape the beach

Lees Meer

Uitje

Graffiti Workshop

Lees Meer

Uitje

Piemels Pimpen

Lees Meer

Uitje

Escape Box

Lees Meer

Uitje

Yoga

Lees Meer

Uitje

Zandsculpturen

Lees Meer

Uitje

Cocktailworkshop

Lees Meer

Uitje

Powerkiten

Lees Meer

Uitje

Bubble Voetbal

Lees Meer

Uitje

Beachvolleybal

Lees Meer

Over ons

Ontbijtbuffet in Scheveningen mogelijk!

In overleg kunnen we bij Fonk Beach ook een uitgebreid ontbijtbuffet verzorgen voor groepen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsevenement, verjaardagsfeest of familiebijeenkomst. Ons ontbijtbuffet biedt een uitgebreide selectie van heerlijke gerechten, waaronder versgebakken broodjes, croissants, diverse soorten beleg, vers fruit, yoghurt, muesli en nog veel meer.

scheveningen ontbijt

Ontbijt Scheveningen strand: Je bent van harte welkom

In Scheveningen ontbijt je het lekkerst bij Fonk Beach. Wij zorgen voor een gezellige ambiance om heerlijk te beginnen aan jouw dag. Of je nu kiest voor een stevig ontbijt met eieren en spek, een licht ontbijt met vers fruit en yoghurt, of een smakelijke croissant met jam, bij ons vind je altijd iets naar jouw smaak.

Kom ontbijten in Scheveningen en geniet van smakelijke ontbijtgerechten, lekkere koffie en een prachtig uitzicht over het strand. Fonk Beach is de place to be. 

Reserveer direct